Ajax ziet tegen Tottenham Champions league finale in laatste seconden in rook opgaan

Ajax ziet tegen Tottenham Champions league finale in laatste seconden in rook opgaan

Het was een bizarre halve finale tegen Tottenham Hotspur in de Johan Cruijf ArenA. De Amsterdammers begonnen fanatiek en na aan aantal minuten was het eerste goal al gemaakt. De vaart bleef er goed in en al snel stond het team op een mooie 2-0 voorsprong. Er kon eigenlijk niks meer mis gaan en de

Het was een bizarre halve finale tegen Tottenham Hotspur in de Johan Cruijf ArenA. De Amsterdammers begonnen fanatiek en na aan aantal minuten was het eerste goal al gemaakt. De vaart bleef er goed in en al snel stond het team op een mooie 2-0 voorsprong. Er kon eigenlijk niks meer mis gaan en de finale was ook duidelijk in zicht.

Maar na de rust bleek alles om te keren na een eerste goal tegen. Het werd zelfs zo gek dat in de laatste seconden nog een tegen doelpunt volgde wat het 2-3 maakte. De verslagenheid was natuurlijk groot. We houden het bericht hier op Ajaxclub dan ook kort omdat we niet te lang moeten stil staan bij dit inmense verlies in deze legendarische Champions League. Beter is te beseffen hoe ver we, Ajax, gekomen is!

Ajaxclub
Ajaxclub
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos