“Oprotten met die camera” aldus de F-side

“Oprotten met die camera” aldus de F-side

“Velen onder ons zijn er niet van gediend om met hun porem in de media te verschijnen, want iedereen heeft immers zijn oordeel gelijk klaar”, schrijft de F-Side op haar website. “En heb je gelijk een etiket. In Turijn liep de Telegraaf met een camera door het feestende en drinkende publiek te filmen. Mensen kwamen

“Velen onder ons zijn er niet van gediend om met hun porem in de media te verschijnen, want iedereen heeft immers zijn oordeel gelijk klaar”, schrijft de F-Side op haar website. “En heb je gelijk een etiket. In Turijn liep de Telegraaf met een camera door het feestende en drinkende publiek te filmen.

Mensen kwamen in beeld die niet in beeld wilden en toch bleef men filmen. Ze zijn toen al gewaarschuwd, c.q. verzocht hen op te rotten met hun cameraatje.”

Zo gebeurde het dus gisteren ook weer. En nu is heel Nederland verbaasd over het incident.. maar volgens de F-Side deed de man wat hij moest doen.

De F-Side is duidelijk richting de media. “Er komen voor ons nog een paar wedstrijden, die wij moeten winnen om 3 prijzen te kunnen pakken. De pers zal ook hierbij massaal aanwezig zijn. Daarom waarschuwen we nog 1 keer: gewoon oprotten met jullie cameraatjes! Jullie zijn vanaf nu aangeschoten wild!”

Ajaxclub
Ajaxclub
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos